Silk laserclinic
Nieuw in Amsterdam Silk laserclinic
januari 3, 2016
Silk laserclinic
Soprano ICE
januari 3, 2016
Alles zien

De Soprano laser

Silk laserclinic

De Soprano Ice laserbehandeling is 100% pijnloos, geschikt voor alle huidtypen en vrijwel alle haartypen. De meeste personen zijn na 6 tot 10 behandelingen nagenoeg volledig van hun ongewenste haargroei af.

In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano Laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur die het haarzakje vernietigt. Deze methode wordt ook wel ‘in-motion’ genoemd. De constant koelende laserkop zorgt ervoor dat de behandeling als prettig ervaren wordt. Het licht van de laser wordt door het pigment van de haar geabsorbeerd en omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de haarfollikel. Door de innovatieve eigenschappen van de Soprano laser kunnen we nu ook lichtere haren en een donkere huidskleur behandelen. Dit komt omdat deze laser niet alleen op het pigment werkt, maar ook de eiwitten onder in het haarzakje aantast. Zo zorgt de laser dat het haarzakje de voedende eigenschappen verliest waardoor er geen nieuwe haar kan groeien.

U wordt bij Silk laserclinic behandeld door gediplomeerde specialisten. Zij zijn geschoold in het werken met deze geavanceerde lasertechniek en adviseren u graag over de definitieve en pijnloze ontharing met de Soprano Ice laser.