Silk Laserclinic
Fajah Lourens bij Silk laserclinic
maart 23, 2016
Silk laserclinic steunt Spieren voor Spieren
april 4, 2016
Alles zien

Help! Ik word kaal?!

Silk laserclinic Amsterdam

Onlangs werd ik benaderd door SILK laserclinics of ik pijnloos wilde komen ontharen. Ontharen wilde ik wel en al helemaal pijnloos. Jaren geleden heb ik wel eens een paar behandelingen gehad, en dit was alles behalve pijnloos. Vooral mijn bikini lijn deed pijn en tijdens de behandeling liep ik ook een paar brandwondjes op. Reden voor mij om hier dus meteen mee te stoppen.

Toen ik werd gevraagd  voor het programma expeditie Robinson, baalde ik dat ik niet had doorgezet met laseren. Ik werd niet vrolijk van het idee, dat je geen scheermesjes mee mocht nemen en je na drie weken met een pakje shag onder je oksels in touwen moest gaan klimmen. Daar zat ik niet echt op te wachten. Dus heb ik al mijn moed verzameld en ik ben een dag voor mijn vertrek naar een wax salon gegaan. Ik heb mij toen voor de allereerste keer laten harsen.

Ik werd niet vrolijk van het idee, dat je geen scheermesjes mee mocht nemen en je na drie weken met een pakje shag onder je oksels in touwen moest gaan klimmen.

Je snapt wel, als laseren al pijnlijk was dan is harsen echt ondraaglijk! Dit was voor mij dan ook de eerste en de laatste keer. Wat wel mooi meegenomen was, was dat inderdaad de haren voor 6 weken weg waren, dus ik zonder bosjes onder mijn oksels de expeditie kon doen.

Ik kan je vertellen na de eerste behandeling bij SILK Laserclinics dat dit echt pijnloos is, ik heb zelfs alle gênante plekken laten doen. De dames van SILK Laserclinics zijn heel professioneel en discreet. De kosten zijn relatief laag voor wat je krijgt, want na 1 behandeling heb ik al kale plekken.

Nog even en ik ben helemaal klaar voor de zomer!

Doe jij al mee aan onze WIN actie? Lees hier hoe je een bikini (groot) pakket t.w.v. €470,- kunt gaan winnen.

We hebben ook nog een aantal plekken beschikbaar voor het MKBM All- in pakket, die start op 14 april. Wil jij kans maken op een bikini pakket van SILK laserclinics en ook nog fit en strak de zomer in? Meld je dan vandaag nog hier aan!

Liefs,

Faya

 

Lees hier het originele bericht op MKBM – My Killer Body Motivation