Veelgestelde vragen

Hoe verloopt een behandeling met de Soprano Ice Laser?

Om te beginnen controleert één van onze laserspecialisten het gebied dat je wil laten behandelen op huidbeschadigingen, pigmentaties en te lange haartjes en wordt de huid schoongemaakt.

Vervolgens wordt er een vakje van ongeveer 10 cm bij 10 cm afgetekend waarbinnen gewerkt gaat worden.

Op dit gebied wordt een speciaal ontwikkelde gel aangebracht welke verkoelend werkt en een betere geleiding tot stand brengt.

Ieder vakje wordt een korte tijd met een bewegende methode gelaserd, waardoor de warmte geleidelijk wordt opgebouwd

Na de behandeling wordt de gel verwijderd en indien nodig wordt de huid gekoeld of ingesmeerd met een verzachtende aloë vera gel.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er tussen de 6 tot 10 behandelingen nodig. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is namelijk anders en wij geloven in een persoonlijke benadering.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

Omdat haren in verschillende fases groeien, kunnen ze niet in een keer worden verwijderd. Tussen de behandelingen zit daarom wat tijd. De tijdsduur tussen de behandelingen:

Gezicht: 4 tot 6 weken

Lichaam: 8 tot 10 weken

Oksels en bikini: 6 tot 8 weken

Hoe lang duurt een behandeling?

De behandelduur is afhankelijk van het te behandelen gebied

Is de behandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, de behandeling is geschikt voor iedereen omdat we de laser kunnen instellen op ieder huidtype. Door deze innovatieve eigenschappen van de Soprano laser kunnen we nu ook een donkere huidskleur behandelen. Dit komt omdat de Soprano Ice Laser niet alleen op het pigment werkt, het tast ook de eiwitten onder in het haarzakje aan. Zo zorgt de laser ervoor dat het haarzakje de voedende eigenschappen verliest waardoor er geen nieuwe haar kan groeien.

Is de behandeling geschikt voor all haartypen/kleuren?

Ja, in principe kunnen lichtere haren behandeld worden, maar er zijn uitzonderingen. Wij beoordelen bij het intakegesprek of er bij u een goed resultaat behaald kan worden. Door de innovatieve eigenschappen van de Soprano laser kunnen we nu ook lichtere haren behandelen. Dit komt omdat deze laser niet alleen op het pigment werkt, maar ook de eiwitten onder in het haarzakje aantast. Zo zorgt de laser ervoor dat het haarzakje de voedende eigenschappen verliest waardoor er geen nieuwe haar kan groeien.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ’laser’ aan pijn. Maar met de Soprano Ice laser is het dankzij de geavanceerde lasertechnieken mogelijk om 100% pijnloos te ontharen.

Vanaf welke leeftijd kan er behandeld worden?

Dit kunnen we pas beoordelen bij een intakegesprek. Hierbij is het noodzakelijk dat bij een minderjarige de ouder of verzorger mee komt.

Kan er gelaserd worden op een zongebruinde huid?

Ja, ook een zongebruinde huid kan worden behandeld met de Soprano Ice Laser. Dit komt omdat deze lasertechniek zich op effectieve wijze richt op de eiwitten in het haarzakje en niet alleen op het pigment van de huid. Bij Silk laserclinic kun je in ieder jaargetijde behandeld worden.

Let op: het advies is om 5 tot 7 dagen voor en na de behandeling niet te gaan zonnen of gebruik te maken van een zonnebank of zelfbruiner. Dit om de huid tot rust te laten komen.

Kan er gelaserd worden tijdens of na een zwangerschap?

Nee, Silk laserclinic raadt behandelingen tijdens of net na een zwangerschap af. Dit omdat zwangerschapshormonen het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja! Een behandeling met de Soprano Ice Laser is volledig veilig.

In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano Laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur die het haarzakje vernietigt. De temperatuur die de laser bereikt wordt vaak als aangenaam ervaren. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Wanneer mag er niet behandeld worden met de laser?

Een laserbehandeling wordt afgeraden als je:

  • zwanger bent
  • borstvoeding geeft
  • aan epilepsie lijdt
  • koorts of een infectie hebt
  • medicijnen gebruikt die uw huid lichtgevoelig maken
  • ontstekingsremmers slikt
  • een pacemaker hebt
  • piercings, tatoeages of een implantaat hebt in het te behandelen gebied

Neem bij vragen over uw specifieke situatie gerust contact met ons op.

Wat kosten de laserbehandelingen?

Bekijk onze prijslijst.

Kan er betaald worden met een pinpas?

Het is mogelijk om bij Silk Laserclinic te betalen met een pinpas. Contant betalen is uiteraard ook geen probleem.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Silk laserclinic biedt je de service om in termijnen te kunnen betalen. Dit geldt voor vrijwel alle pakketten, niet bij afzonderlijke behandelingen.

Geeft Silk laserclinic garantie?

Nee. Dit kunnen wij niet doen omdat iedere persoon uniek is. De laser werkt op ieder persoon anders waardoor wij geen garanties kunnen geven.

Silk laserclinic

Maak een afspraak voor een gratis intake

Bel 085 902 17 77 of maak een online afspraak voor een GRATIS proefbehandeling en ervaar het zelf! Nooit meer waxen of scheren. Graag tot ziens bij Silk laserclinic!

Silk laserclinic

SUPER OKSEL AANBIEDING

Nooit meer scheren of waxen. Nu 20,- euro ipv 80,-
Silk laserclinic

BODY CONTOURING

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake!
Afspraak maken
Silk laserclinic

5+1 GRATIS

Elke 6e behandeling gratis