Pijnloos ontharen met de Soprano laser

De Soprano Ice laser

Honderd procent pijnloos ontharen is nu mogelijk met de Soprano Ice Laser. Deze revolutionaire methode voor laser ontharen is door zijn unieke eigenschappen voor nagenoeg alle haar- en huidtypes geschikt. Na ongeveer 6 tot 10 behandelingen hoef je je nooit meer zorgen te maken over ongewenste haargroei.

De Soprano Ice laserbehandeling maakt gebruik van zogenaamde “in-motion” technologie. Hiermee worden met draaiende bewegingen de haarzakjes opgewarmd. Deze opwarming vindt plaats doordat het pigment van de haarzakjes het licht van de laser opnemen en deze omzet in warmte. Uniek aan de lasermethode is dat warmte niet alleen de haarfollikel, maar ook de eiwitten in het haarzakje laten verdwijnen. Het haarzakje verliest hierdoor haar voedende eigenschappen en het haar groeit daardoor niet meer terug. Gelijktijdig aan de opwarming van de haarzakjes zorgt de koelende laserkop dat de huid aan de oppervlakte niet opgewarmd wordt. Dit zorgt voor een comfortabele behandeling.

Bij Silk Laserclinic werken gediplomeerde behandelaars waardoor je altijd in vertrouwde handen bent. Zij geven je graag meer advies over pijnvrij ontharen met de Soprano Ice Laser methode.

Pijnloos ontharen

Vaak wordt gedacht dat laser ontharen pijnlijk is. Vaak is dat ook zo, maar met de Soprano Ice Laserbehandeling zul je geen pijn ervaren. Dit komt omdat de laser de haarzakjes met draaiende bewegingen (“in-motion”) opwarm terwijl de kop zelf een ijskoeling heeft. Je huid blijft daardoor koel, pijnvrij en onbeschadigd.

Laserontharing oksels
soprano ice laser methode

Soprano ICE laser

Maak een afspraak voor een gratis intake

Maak meteen een online afspraak of bel 085 902 1777 en trakteer jezelf op een gladde huid. Silk Laserclinic bied je de allerbeste behandeling op het gebied van pijnvrije, definitieve ontharing.

pijnloos ontharen oksels

MEGA OKSEL AANBIEDING

Voor altijd haarvrij. Nu 20,- euro ipv 80,-
pijnloos ontharen

GRATIS intake

Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een gratis intake!
Afspraak maken
soprano ice laser

5+1 GRATIS

Elke 6e behandeling gratis