Laserontharing: hoe het werkt?

Bij Silk laserclinic begin je altijd met een persoonlijk intakegesprek. Hierin leggen wij uit wat je kunt verwachten, hoe ontharen met de Soprano Ice laser werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling. Maak online een afspraak of boek telefonisch 085 902 17 77.

Je hebt je eerste laserontharing behandeling in Eindhoven geboekt, maar wat kun je nu verwachten? Op de dag van je eerste afspraak vindt er allereerst een persoonlijk gesprek plaats. In dit gesprek worden onder andere je wensen en je medische achtergrond doorgenomen. Vervolgens wordt er een huid- en haaranalyse gedaan. Aan de hand van deze analyse wordt er een behandelplan opgesteld. Er wordt uitleg gegeven over de Soprano Ice Lasermethode waarmee behandelt gaat worden. Maak online een afspraak of boek telefonisch 085 902 17 77

Bij je volgende afspraak zorg je ervoor dat het te behandelen gebied schoon en geschoren is. Je mag tijdens de reeks laserontharing behandelingen niet waxen of epileren.

Voor een mooi en definitief haarvrij resultaat, zijn bij laserontharing ongeveer 6 tot 10 behandelingen nodig.

Na de behandeling wordt het behandelde gebied ingesmeerd met een verkoelende aloë vera gel. Je kunt deze ook bij ons kopen. Wij raden je aan om minimaal 3 dagen na de laserontharing behandeling de zon te vermijden en je vervolgens goed in te smeren met een hoog beschermende factor zonnebrand als je wel weer in de zon gaat. Op die manier komt je huid weer helemaal tot rust.

Silk laserclinic
Silk laserclinic

Maak een afspraak voor een gratis intake

Maak meteen een online afspraak of bel 085 902 1777 en trakteer jezelf op een gladde huid. Silk Laserclinic bied je de allerbeste behandeling op het gebied van pijnvrije, definitieve ontharing.

ontharen-oksels

MEGA OKSEL AANBIEDING

Voor altijd haarvrij. Nu 20,- euro ipv 80,-
laserontharing benen

BODY CONTOURING

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake!
Afspraak maken
laserontharing rug

5+1 GRATIS

Elke 6e behandeling gratis