Uniek in Nederland – Evolve Body Contouring

In één sessie vet verwijderen, je huid verstrakken én je spieren versterken!

Zeg eindelijk dag tegen je mama-buikje, de cellulitis op je billen of de ‘kipfilets’ onder je armen en zeg ja tegen een nieuwe versie van jezelf! Met Evolve Body Contouring biedt Silk Laserclinic als eerste in Nederland een revolutionaire methode waarmee je in één sessie direct alles aanpakt om jouw figuur te verbeteren. Vet verwijderen, je huid verstrakken en je spieren versterken; met Evolve Body Contouring kan het allemaal. En dat zonder een ingrijpende operatie of intensief sporten!

Evolve Body contouring

De beste versie van jezelf zijn. Dat wil jij toch ook? Je gaat geregeld naar de sportschool, je verzorgt je huid goed én je let goed op je voeding. Toch krijg je dat laatste randje op je buik maar niet weg en blijft dat vel onder je armen flubberen. Kies dan voor Evolve Body Contouring van Silk Laserclinic. Een ontspannen manier om in korte tijd en op een veilige manier te werken aan een strakker en sterker lichaam.

Hoe werkt Evolve Body Contouring?

De Evolve is een uniek apparaat waarmee je dankzij drie aparte handstukken en door radiofrequente straling in één behandeling werkt aan het verstrakken van je huid, het versterken van je spieren en het aanpakken van overtollig vet en cellulite. Tijdens een behandeling van 60 of 90 minuten worden de drie behandelmogelijkheden TRIM, TITE en TONE afhankelijk van het door jouw gewenste resultaat ingezet. En terwijl het apparaat zijn werk doet, lees jij rustig in een tijdschrift of luister je naar een ontspannen muziekje.

Slank zonder sporten

De Evolve TRIM brengt door de radiofrequente straling warmte in de huid in en trekt de huid vervolgens vacuüm, waardoor vetcellen zichzelf afbreken en vernietigen en het onderhuidse vet vermindert. Hierdoor kunnen we je lichaam op specifieke plekken shapen en zie je er zichtbaar strakker uit. Afhankelijk van op welke plek op je lichaam de behandeling plaatsvindt zal je cellulite eveneens verminderen.

Evolve TITE richt zich specifiek op het verbeteren van jouw huidstructuur. Door een gelijkmatige verwarming van de huid wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en zullen de cellen zich vernieuwen. Hierdoor zal je huid zichtbaar verstrakken.

Tot slot zorgt de Evolve TONE er dankzij een elektrische impuls voor dat een specifieke werking van je spieren wordt geactiveerd. Denk aan een uitgebreide sessie buikspieroefeningen of squats in de sportschool, maar dan nog vele malen intensiever. En dat terwijl je ontspannen in een behandelstoel ligt! Het resultaat is een platte en gespierde buik of stevige ronde billen. En zeg eens eerlijk, wie wil dat nu niet?

Evolve gespierde buik

Evolve Meet and Treat

Wil jij werken aan een betere versie van jezelf en ben je benieuwd wat de Evolve Body Contouring behandeling voor jou kan betekenen? Maak dan snel een afspraak voor onze unieke en eenmalige introductie-aanbieding, de Evolve Meet and Treat voor 10 euro (i.p.v. 80 euro)! In 45 minuten krijg je een uitgebreide persoonlijke intake met foto’s, een behandeling van 15 minuten én een plan hoe jij met Evolve Body Contouring kunt werken aan jouw persoonlijke doelen.

*Vooralsnog is de Evolve Body Contouring behandeling alleen mogelijk op onze vestiging in Eindhoven. Houd onze website en socials in de gaten voor nieuws over andere behandellocaties.