Afslanken met de LPG Endermologie

Afslankbehandelingen bij Silk laserclinic EindhovenLPG endermologie eindhoven-small

Heb je last van cellulite of wil je graag van je laatste vetrandjes af? Bij Silk laserclinic Eindhoven bieden wij diverse afslankbehandelingen zoals de LPG Endermologie en de Evolve Body Contouring.

Wat is LPG Endermologie?

LPG endermologie zorgt ervoor dat je huid daadwerkelijk gladder en steviger wordt. Ook zal de huidstructuur verbeteren. Eindelijk is er een eenvoudige en pijnloze behandelmethode ontwikkeld die jouw problemen écht kan aanpakken. En dat zonder een ingrijpende operatie of intensief sporten!

De LPG Endermologie afslankbehandeling is geschikt voor:

  • afslanken
  • cellulite
  • huid versteviging
  • plaatselijk afslanken
  • figuur correctie
  • verminderde elasticiteit van de huid (na bijv. zwangerschap of gewichtsafname)
  • brandwonden
  • littekens

Hoe werkt LPG Endermologie?

Afslank behandeling eindhoven

Door middel van intensieve, mechanische bindweefselmassage worden belangrijke huidvernieuwingsprocessen diep onder de huid geactiveerd. Dit zorgt ervoor dat lokale vetopslag afgebroken wordt en dat de huid elastischer wordt.

Tijdens de LPG Endermologie afslankbehandeling draag je een speciaal rubberen pak, zodat de LPG apparatuur genoeg grip krijgt op je lichaam. Met behulp van speciale opzetstukken voor de verschillende lichaamsgebieden wordt de huid vacuüm gezogen en gemasseerd. Hierdoor worden niet alleen huidvernieuwing geactiveerd, maar ook de doorbloeding komt op gang. Hierdoor is LPG Endermologie in staat om de lichaamscontouren te verstrakken en verstevigen en cellulite aan te pakken.

Start vandaag nog met LPG Endermologie voor een strakker lichaam

Wil jij werken aan een strakker lichaam en een stevigere huid? En ben je benieuwd wat de LPG Endermologie behandeling voor jou kan betekenen? Maak dan snel een afspraak bij Silk laserclinic Eindhoven.

*Vooralsnog is de LPG Endermologie behandeling alleen mogelijk op onze vestiging in Eindhoven. Houd onze website en socials in de gaten voor nieuws over andere behandellocaties.